Arròs i llenties a l'estil indi
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cm de gingebre fresc
- 1 bitxo
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 cullerades d'oli de colza
- 150 grams de llenties marrons
- ½ culleradeta de cardamom mòlt
- 2 culleradetes de cúrcuma
- 7 dl de brou de verdures
- 200 grams d'arròs basmati
- Sal
- ½ ramat de coriandre
Elaboració
Ratlla el gingebre ben fi.
Talla el xili per la meitat, treu les llavors i pica finament.
Pica la ceba i l'all.
Salteja tot en l'oli.
Agrega les llenties i espècies i ofega a foc lent fins que desprenguin, una agradable aroma de les espècies.
Desglaça amb brou i cuina a foc lent durant 10 minuts.
Afegeix l'arròs i la sal i cou a foc lent uns 15 minuts.
Si fos necessari, afegeix més aigua.
Arrenca les fulles de coriandre i barreja a les llenties amb arròs.
Comparteix aquesta recepta: