Skyr amb cruix i figues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Tritura en trossos grans les avellanes i barreja amb les crispetes d'espelta, la mantega i el sucre fins a obtenir una massa grumollosa.
Estén sobre una safata d'enfornar folrada amb paper.
Col·loca al centre del forn i cou durant uns 20 minuts.
Talla les figues a quarts.
Després d'uns 10 minuts de cocció agrega les fogues al cruix i cou durant uns 10 minuts més.
Talla la xocolata blanca a trossos, més aviat grossos.
Distribueix l'eskyr en 4 bols.
Adorna pel damunt amb les figues, la xocolata i el cruix de crispetes i avellanes.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se