Skyr amb cruix i figues

Ingredients

  • 50 grams d'avellanes
  • 40 grams de crispetes d'espelta
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 cullerades de sucre
  • 4 figues
  • 400 grams d'eskyr (iogurt i mató baix en greix, meitat i meitat)
  • 30 grams de xocolata blanca.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Tritura en trossos grans les avellanes i barreja amb les crispetes d'espelta, la mantega i el sucre fins a obtenir una massa grumollosa.
Estén sobre una safata d'enfornar folrada amb paper.
Col·loca al centre del forn i cou durant uns 20 minuts.
Talla les figues a quarts.
Després d'uns 10 minuts de cocció agrega les fogues al cruix i cou durant uns 10 minuts més.
Talla la xocolata blanca a trossos, més aviat grossos.
Distribueix l'eskyr en 4 bols.
Adorna pel damunt amb les figues, la xocolata i el cruix de crispetes i avellanes.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: