Patates cruixents

Ingredients

  • 600 g de patates que no siguin farinoses,
  • 1 ceba
  • Oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pela les patates, tallades a trossos de la mateixa mida i posa en aigua freda perquè eliminin el midó. Això és important perquè és l'única manera que les patates no quedin toves sinó ben cruixents
Posa l'oli en una paella i escalfa al més alt nivell, escorre les patates en un colador i aboca a la paella calenta, tanca la cassola amb una tapa immediatament.
Gira després d'uns cinc minuts, les patates per primera vegada i després remena de tant en tant després, si cal, redueix la calor, però després de cada gir tapa a la paella perquè les patates es puguin cuinar amb vapor.
Fregeix durant uns 35 minuts i 10 minuts abans de finalitza la cocció afegeix una ceba picada, sense barrejar amb les patates.
Fregeix la ceba durant uns 5 minuts amb la paella tapada, passats els 5 minuts ja es poden barrejar amb les patates i segueix la cocció uns altres 5 minuts amb la paella destapada.
Un cop acabades de coure, assaona amb sal i pebre i serveis de seguida.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Marta Lladó Estrany diu:
Exquisit!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!