Coca de patata amb cansalada i formatge gratinat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates, talla a quarts i bull en aigua amb sal.
Escorre i fes un puré mentre encara estan calentes.
Preescalfa el forn a 200 graus, amb aire calent, o 220 graus sense aire.
Pela les cebes, pica finament i ofega en la mantega, un cop cuites barreja amb el puré de patates.
Estén la barreja en una safata greixada i escampa la cansalada pel damunt.
Assaona la crema amb sal, pebre i nou moscada.
Premsa l'all i barreja amb la crema i després aboca per sobre del puré.
Escampa el formatge pel damunt i cou al forn uns 40 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Serveix amb una amanida d'enciam iceberg, amb blat de moro i raves, o un enciam normal amb cròtons de pa torrat i un guarniment de gerds.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se