Coca de patata amb cansalada i formatge gratinat

Ingredients

  • 500 grams de patates farinoses
  • Aigua salada
  • 2 cebes gran
  • 20 grams de mantega
  • 125 grams de cansalada tallada a daus
  • 100 grams de crema per cuinar
  • 75 g de formatge emmental, ratllat.
  • Sal i pebre
  • Nou moscada
  • 1 All

4 racions

Elaboració

Pela les patates, talla a quarts i bull en aigua amb sal.
Escorre i fes un puré mentre encara estan calentes.
Preescalfa el forn a 200 graus, amb aire calent, o 220 graus sense aire.
Pela les cebes, pica finament i ofega en la mantega, un cop cuites barreja amb el puré de patates.
Estén la barreja en una safata greixada i escampa la cansalada pel damunt.
Assaona la crema amb sal, pebre i nou moscada.
Premsa l'all i barreja amb la crema i després aboca per sobre del puré.
Escampa el formatge pel damunt i cou al forn uns 40 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Serveix amb una amanida d'enciam iceberg, amb blat de moro i raves, o un enciam normal amb cròtons de pa torrat i un guarniment de gerds.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2168 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Eli Ortiz diu:
aquesta recepta esta molt be

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: