Coca de patata amb cansalada i formatge gratinat
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de patates farinoses
- Aigua salada
- 2 cebes gran
- 20 grams de mantega
- 125 grams de cansalada tallada a daus
- 100 grams de crema per cuinar
- 75 g de formatge emmental, ratllat.
- Sal i pebre
- Nou moscada
- 1 All
4 racions
Elaboració
Pela les patates, talla a quarts i bull en aigua amb sal.
Escorre i fes un puré mentre encara estan calentes.
Preescalfa el forn a 200 graus, amb aire calent, o 220 graus sense aire.
Pela les cebes, pica finament i ofega en la mantega, un cop cuites barreja amb el puré de patates.
Estén la barreja en una safata greixada i escampa la cansalada pel damunt.
Assaona la crema amb sal, pebre i nou moscada.
Premsa l'all i barreja amb la crema i després aboca per sobre del puré.
Escampa el formatge pel damunt i cou al forn uns 40 minuts o fins que la superfície estigui ben daurada.
Serveix amb una amanida d'enciam iceberg, amb blat de moro i raves, o un enciam normal amb cròtons de pa torrat i un guarniment de gerds.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2123 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.