Magret d’ànec farcit de foie

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Obrim el magret per la meitat com si fos un llibret. El salpebrem i el col•loquem damunt d’un paper film. A continuació el farcim amb el foie fresc o mi-cuit. Enrotllem el magret i l’emboliquem amb el paper film. Preescalfem el forn a 200 graus. Col•loquem el magret dins una safata d’anar al forn, amb una mica d’oli per sobre. Deixem coure uns 10 minuts màxim. Tallem el magret enrotllat , quan estigui fred, a rodanxes. En una planxa, quan estigui molt calenta, hi posem les rodanxes de magret farcit de foie i deixem coure, 1 minut per costat. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se