Magret d’ànec farcit de foie
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Magret d’ànec d’entre 300 i 400 g
- 50 g de foie fresc o foie mi-cuit
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Obrim el magret per la meitat com si fos un llibret. El salpebrem i el col•loquem damunt d’un paper film. A continuació el farcim amb el foie fresc o mi-cuit. Enrotllem el magret i l’emboliquem amb el paper film. Preescalfem el forn a 200 graus. Col•loquem el magret dins una safata d’anar al forn, amb una mica d’oli per sobre. Deixem coure uns 10 minuts màxim. Tallem el magret enrotllat , quan estigui fred, a rodanxes. En una planxa, quan estigui molt calenta, hi posem les rodanxes de magret farcit de foie i deixem coure, 1 minut per costat. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2117 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.