Amanida de carabassa tèbia, amb formatge Tome

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla la carabassa a falques fines.
Col·loca els talls de carabassa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Arrenca les fulles de farigola de les branques.
Escampa la meitat de l'oli i la meitat de les fulles de farigola sobre les falques de carabassa.
Assaona amb sal i pebre.
Col·loca la safata al centre del forn i cou durant uns 20 minuts.
Posa els formatges sobre les falques de carabassa i cou durant uns 5 minuts més.
Mentrestant, fes una emulsió amb la resta d'oli, el vinagre i la mel.
Assaona amb sal i pebre.
Retira la safata del forn i deixa refredar aproximadament durant 5 minuts.
Ruixar amb la vinagreta de mel.
Abans de servir, escampa pel damunt de la carabassa amb formatge, la ruca i la resta de farigola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se