Amanida de carabassa tèbia, amb formatge Tome
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de carabassa, preparada
- ½ manat de farigola
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 4 formatges Tome, petits (a 100 grams)
- 3 cullerades de vinagre a les herbes
- 2 cullerades de mel líquida
- 50 g de ruca
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla la carabassa a falques fines.
Col·loca els talls de carabassa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Arrenca les fulles de farigola de les branques.
Escampa la meitat de l'oli i la meitat de les fulles de farigola sobre les falques de carabassa.
Assaona amb sal i pebre.
Col·loca la safata al centre del forn i cou durant uns 20 minuts.
Posa els formatges sobre les falques de carabassa i cou durant uns 5 minuts més.
Mentrestant, fes una emulsió amb la resta d'oli, el vinagre i la mel.
Assaona amb sal i pebre.
Retira la safata del forn i deixa refredar aproximadament durant 5 minuts.
Ruixar amb la vinagreta de mel.
Abans de servir, escampa pel damunt de la carabassa amb formatge, la ruca i la resta de farigola.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3049 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.