Pastís de verdures amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farcit:

Coberta:

4 racions

Elaboració

Farcit:

Bull la crema i el brou en una cassola.
Agrega les patates, les cols de Brussel·les i el bitxo vermell i cuina, aproximadament 5 minuts.
Cuini a foc lent els pèsols, assaona i col·loca en el motlle preparat.
Escampa el formatge per sobre les verdures.
Pinzella amb ou batut la vora exterior de la forma.

Coberta:

Punxa la rodona de massa amb una forquilla, i posa sobre la forma, prem bé tota la vora sobre la forma.
Pinzella la superfície de la massa amb l'ou batut restant.
Enforma i cou durant 25 min al mig del forn preescalfat a 200 graus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se