Pastís de verdures amb formatge
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Farcit:
- 2 dl de crema per cuinar
- 1 dl de brou vegetal
- 300 grams de patates ceroses
- 300 grams de cols de Brussel·les
- 1 bitxo vermell
- 300 grams de pèsols congelats
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre.
Coberta:
- 250 grams de formatge per raclet a llesques
- 1 massa de pasta de full rodona (32 cm Ø)
- 1 ou.
Elaboració
Farcit:
Bull la crema i el brou en una cassola.
Agrega les patates, les cols de Brussel·les i el bitxo vermell i cuina, aproximadament 5 minuts.
Cuini a foc lent els pèsols, assaona i col·loca en el motlle preparat.
Escampa el formatge per sobre les verdures.
Pinzella amb ou batut la vora exterior de la forma.
Coberta:
Punxa la rodona de massa amb una forquilla, i posa sobre la forma, prem bé tota la vora sobre la forma.
Pinzella la superfície de la massa amb l'ou batut restant.
Enforma i cou durant 25 min al mig del forn preescalfat a 200 graus.
Comparteix aquesta recepta: