Calet o besuc de la piga negra a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Salpebrem el calet i perquè no s'enganxi amb ajuda d'un pincell, l’untem bé d’oli per davant i per darrere. Afegim una mica d’oli a la planxa i el repartim bé. Quan la planxa estigui ben calenta, hi posem el peix cap per avall amb la pell cap amunt i el deixem fins que quedi daurat, uns 15 minuts, i quedi ben segellat, així al posar-lo del costat de la pell, no quedarà ressec. Li donem la volta i el deixem fer d'aquest costat, uns 15 minuts més. Quan faltin uns 3 minuts, hi posem els escamarlans partits per la meitat. Ja es pot servir el calet acompanyat dels escamarlans.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se