Calet o besuc de la piga negra a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Calet d'uns 600 g fresc d'Arenys, que a la peixateria ens han netejat traient les vísceres i escates però no el cap.
  • 2 Escamarlans frescos
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Salpebrem el calet i perquè no s'enganxi amb ajuda d'un pincell, l’untem bé d’oli per davant i per darrere. Afegim una mica d’oli a la planxa i el repartim bé. Quan la planxa estigui ben calenta, hi posem el peix cap per avall amb la pell cap amunt i el deixem fins que quedi daurat, uns 15 minuts, i quedi ben segellat, així al posar-lo del costat de la pell, no quedarà ressec. Li donem la volta i el deixem fer d'aquest costat, uns 15 minuts més. Quan faltin uns 3 minuts, hi posem els escamarlans partits per la meitat. Ja es pot servir el calet acompanyat dels escamarlans.

35min


Recepta de cuina de Calet o besuc de la piga negra a la planxa

El calet acabat de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Calet o besuc de la piga negra a la planxa

El calet en el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!