Amanida de favetes confitades, anxoves, tomàquet, fulls verds i formatge de cabra
Ingredients
- 1 Bossa de mezclum (escarola, enciams diferents,...)
- 3 Rodanxes de formatge de cabra
- 1 Llauna d'anxoves del Cantàbric
- 1 Pot de favetes confitades casolanes
- 2 Tomàquets mitjans
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració
Rentem la bossa de mezclum amb una mica d'aigua (normalment, ja ve neta però millor). Rentem i tallem els tomàquets. Obrim el pot de favetes i la llauna d'anxoves i escorrem l'oli en un colador. Ho reservem.
En una planxa amb un rajolí d'oli, quan la planxa està ben calenta, donem un toc de calor, al formatge (30 segons per costat o menys, visualment es veu). Fem el mateix amb les favetes. Ja podem montar el plat, de base els fulls verds i pel mig les favetes amb 3 o 4 filets d'anxoves per persona, el tomàquet i sobre de tot la rodanxe de formatge de cabra per persona . Una mica de sal i un raig d'oli d'oliva. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: