Nius de fideus amb col rissada i ou
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de col rissada
- 200 grams de fideus
- Aigua salada, bullint
- 1 cullerada d'oli
- 4 ous frescos
- Sal i una mica de pebre
3 racions
Elaboració
Talla la col en tires estretes.
Cou la pasta en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente. Aproximadament 3 minuts abans de finalitza el temps de cocció, afegeix la col, escorre i deixar refredar una mica.
Deixa que l'oli s'escalfi en una paella.
Amb una pinça d'espaguetis forma quatre nius de fideus.
Fregeix a foc mitjà els nius.
Aboca a cada niu un ou, cobreix, i a foc mitjà i fregeix durant uns 10 minuts.
Assaona i serveix immediatament.
Notes
Pots fer servir tallarines o espaguetis en compte de fideus
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.