Cargols dolços-picants

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 kg de cargols
  • 1 ceba
  • 5 tomàquets madurs
  • 50 g de cobertura negra
  • 60 g d’avellanes torrades
  • 3 llesques de pa fregit
  • 2 dents d’all
  • ½ peça de bitxo
  • 1 branca de menta
  • 1 ramet
  • 1 dl d’oli d’oliva
  • ½ cullerada de farina
  • Sal i pebre negre

5 racions

Elaboració

renteu bé els cargols amb sal i vinagre, un cop ben nets poseu-los al foc en aigua freda, una mica de sal i un ramet d’herba, un cop enganyats i arrencat bé el bull, reserveu una part de l’aigua, escorreu-los bé i renteu-los sota l’aixeta.
En una cassola, amb una mica d’oli prepareu el sofregit de ceba i tomàquet, un cop el tingueu ben concentrat hi afegiu la farina, tot remenant, deixeu coure uns instants, mulleu-ho amb l’aigua dels cargols, tot seguit incorporeu els cargols i deixeu coure. Apart feu una picada amb el bitxo, els alls, les avellanes, el pa fregit i la xocolata e incorporeu a la cassola, rectifiqueu de sal i pebre negre, deixeu coure 15 minuts més i ja ho teniu apunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Isidra Madrid Parralejo diu:
Muy buenos los caracoles,yo los hago.
arroz con conejo y caracoles
Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´agrada molt Joan, tot el que sigui cargola hem fa perdre el seny.Felicitats company.
Joan Corminas diu:
Amic Jordi: ja t`en pasare mes. Una abracada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: