Pits de pollastre amb olives i tàperes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre,
  • 100 grams d'olives,
  • Farina,
  • Oli,
  • Mantega,
  • Un dau de brou de pollastre,
  • 1 decilitre d'aiga
  • 1 decilitre de vi blanc,
  • 1 ceba,
  • 1 cullerada de tàperes i
  • Tomàquets pelats o salsa de tomàquet al gust.

Elaboració

Tallar els pits a tires d'un dit de gruix,
Passar-les per farina i fregir en oli d'oliva amb una mica de mantega, quan estiguin daurades salpebra al gust, afegir 1 decilitre de vi blanc, 1 decilitre d'aigua i ½ dau de brou de pollastre, deixar bullir fins que el vi i l'aigua s'hagin reduït, apartar del foc i reservar.
En una paella a part sofregir la ceba, quan estigui a punt de començar a daurar afegir el tomàquet pelat o la salsa, així com les olives negres sense pinyol i les tàperes, donar una volta al conjunt i afegir les tires de pit que havíem reservat, coure a foc suau 10 minuts perquè es barregin les aromes i servir de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: