Truita d'espagueti

Ingredients

  • 2 cebes
  • Pebre, sal, i herbes de Provença
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets
  • 1 gra d'all
  • 200 grams de pernil cuit i salami
  • 4 ous
  • 250 ml de llet
  • 1 llauna de xampinyons
  • Una mica de mantega
  • 300 grams d'espaguetis cuits
  • 250 grams de formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Talla la ceba en tires fines, i salpebre al gust, deixa reposar aproximadament mitja hora.
Pica en daus el pebrot, el tomàquet, l'all, el pernil cuit i el salami.
Bat els ous amb la llet i el formatge.
Escórrer els bolets.
En una paella fon la mantega, salteja uns mica els espaguetis, col·loca al damunt el pernil, el salami, la ceba, l'all, els tomàquets i el pebrot.
Finalment aboca per sobre la barreja de llet, formatge i ous i assaona al gust amb sal i pebre, i les herbes de Provença.
Cobreix la paella, amb una tapa i cuina a foc suau, fins que el formatge es fos i els ous han quallat.
Vigila que la truita no s'enganxi.
També pots posar uns pèsols congelats, blat de moro, etc., però a mi m'agrada la preparació anterior.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1192 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: