Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Una cuina més calòrica, on les verdures deixen pas als llegums i la carn. Plats de cullera per prendre calents.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació hivern.

Estofat de xai amb botifarra negra, botifarra crua, pastanaga i escalunyes

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 180 min.
Estació:        

Lasanya de carn i bolets

Lasanya de carn i bolets

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Tripes i peus de xai amb samfaina

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Macarrons mar i muntanya; amb pop, sípia i carn de vedella

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 70 min.
Estació:        

Macarrons al forn diferents del clàssics

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 150 min.
Estació:        

Estofat de llenties amb botifarra negra de ceba i tastet

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Estació:        

Crema de carbassa amb turmes de xai, i crostons de pa fregit

Crema de carbassa amb turmes de xai, i crostons de pa fregit

Categoria: Sopes i cremes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:      

Patates amb fredolics i salsa de camagrocs

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:    

Patates emmascarades a l'estil de l'avia Rosina de Vallcebre

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:    

Estofat de mongetes vermelles (pintes)

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:    

1 2 3