Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Una cuina més calòrica, on les verdures deixen pas als llegums i la carn. Plats de cullera per prendre calents.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació hivern.

Cols de Brussel·les estofades amb cansalada, pernil i fredolics

Cols de Brussel·les estofades amb cansalada, pernil i fredolics

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:      

Sarsuela de lluç de palangre

Sarsuela de lluç de palangre

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:  

Espigalls saltats amb cansalada, panses i pinyons

Espigalls saltats amb cansalada, panses i pinyons

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:    

Brou d'herbes aromàtiques

Brou d'herbes aromàtiques

Categoria: Altres
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 20 min.
Estació:        

Canelons de carn i bolets

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 200 min.
Estació:      

Estofat de cigrons amb carn magra de porc

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:        

Canelons d'espinacs a la catalana

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Expert
Temps d'elaboració: 300 min.
Recepta per
Estació:        

Pastís salat de formatge i pera

Pastís salat de formatge i pera

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:        

Arròs amb botifarra negra i pèsols

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional

Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional

Categoria: Salses
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 75 min.
Recepta per
Estació:        

1 2 3