Espatlleta de cabrit lletó a la graella amb patates a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata refractària
una safata plana de porcellana blanca
Un full de paper d'alumini

Elaboració

Primerament, agafem l'espatlleta la salpebrem l'epolsem amb herbes provençals i amb l'ajud d'un ganivet liletejador fem uns talls longitudinals, perquè cogui més bé, i la fiquem a la graella elèctrica tot vigilant que es vagi coent de forma uniforme, fins que estigui cuita al nostre gust, i ja la tindrem a punt de servir.
Mentre es cou l'espatlleta, agafem la patata, la rentem a raig d'aixeta, la posem damunt un full de paper d'alumini, l'espolsem amb sal i pebre negre, i la reguem amb un rajolí d'oli d'oliva.
Seguidament, l'emboliquem com una pilota, i l'enfornem a 180º, fins que la punxem i veiem que ja és cuita.
Un cop l'espatlleta ja la tenim cuita, la posem a la safata de porcellana, la reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i a la part de baix de l'espatlleta, fiquem la patata oberta en dues meitats, afegim un polsim de sal i pebre vermell dolç, un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Farem tantes espatlletes com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se