Cebetes del platillo caramel·litzades
Categoria:
Tipus de plat: Confitures
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de cebetes del platillo
- Sal
- Sucre
- Oli d'oliva
- Mel
- Vinagre de Mòdena
- Vi negre
Utensilis
Un wok
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar les cebes un cop fetes
Elaboració
Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva a foc baix, fiquem: les cebetes amb un grapat de sucre i un polsim de sal.
Sofregim les cebetes tot remenant-ho amb l'espàtula de fusta, i quan veiem que comencen a estar una mica cuites, hi afegim: un raig de vinagre de Mòdena, un rajolí de vi negre, i un bon raig de mel.
Deixem que vagin coent-se tot donant-hi voltes amb l'espàtula, fins que veiem que ja són toves i caramel·litzades.
Les posem en un atuell amb tapa, i les guardem fins que ens facin falta.
Notes
Si veiem que no hi han cebetes del platillo en el mercat, sempre ho podem fer amb ceba normal, tallada a juliana.
Comparteix aquesta recepta: