Cuixa de confit d’ànec amb coulis de fruits vermells i vi de Porto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel coulis de fruits vermells:

4 racions

Elaboració

Del coulis de fruits vermells:

En un cassó posem tots els ingredients i ho posem a coure a foc maix - mig durant 5 minuts. Veurem que el sucre es dissol i que el líquid de les fruites s'evapora una mica. Podem colar-lo amb l'ajuda d'una cullera o podem servir-lo tal i com surt del foc. En aquesta recepta el colem. Té de quedar com una melmelada.
Tot seguit hi incorporarem el vi de Porto deixant-lo reduir, ho passem per la batedora.
Un cop trinxat per un colador xinès per tal evitar la presencia de llavors a la salsa. El reservem.

De les cuixes d’ànec confitades:

Posem el forn escalfar a 200º C, uns 10 minuts.
Mentre, retirem el greix de les cuixes.
Les posem en una safata de forn.
Introduïm les cuixes al forn i baixem la temperatura a 180ºC, les deixem coure fins que la pell estigui daurada hi cruixent.
Acompanyem les cuixes amb unes patates tallades i cuites al forn, posades en una safata salpebrades i amanides amb una mica de greix del confit d’ànec.
Ja es pot servir, el plat. Una cuixa i una patata partida per persona amb el coulis de fruits vermells per sobre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se