
Cuixa de confit d’ànec amb coulis de fruits vermells i vi de Porto
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Confit
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Cuixes d’ànec confitades
- Oli d’oliva
- 1 Tasseta de vi de Porto
- 4 Patates petites
- Sal
Pel coulis de fruits vermells:
- 250 g de fruits vermells (bosses congelades)
- 50 g de sucre morè
- Suc de mitja llimona
4 racions
Elaboració
Del coulis de fruits vermells:
En un cassó posem tots els ingredients i ho posem a coure a foc maix - mig durant 5 minuts. Veurem que el sucre es dissol i que el líquid de les fruites s'evapora una mica. Podem colar-lo amb l'ajuda d'una cullera o podem servir-lo tal i com surt del foc. En aquesta recepta el colem. Té de quedar com una melmelada.
Tot seguit hi incorporarem el vi de Porto deixant-lo reduir, ho passem per la batedora.
Un cop trinxat per un colador xinès per tal evitar la presencia de llavors a la salsa. El reservem.
De les cuixes d’ànec confitades:
Posem el forn escalfar a 200º C, uns 10 minuts.
Mentre, retirem el greix de les cuixes.
Les posem en una safata de forn.
Introduïm les cuixes al forn i baixem la temperatura a 180ºC, les deixem coure fins que la pell estigui daurada hi cruixent.
Acompanyem les cuixes amb unes patates tallades i cuites al forn, posades en una safata salpebrades i amanides amb una mica de greix del confit d’ànec.
Ja es pot servir, el plat. Una cuixa i una patata partida per persona amb el coulis de fruits vermells per sobre.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4131 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.