Copa de crema d'albercoc amb crema àcida

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remena l'aigua, el sucre i el licor d'albercoc fins que el sucre s'hagi dissolt i reserva.
Cuina a foc mitjà durant uns 15 minuts, els albercocs, el sucre, l'aigua i el suc de llimona i reserva.
Barreja bé, la crema àcida amb el sucre glaç.
Omple la meitat de les galetes amarettini en 4 copes, i ruixa amb l'aigua de licor.
Agrega la meitat de la crema d'albercoc, reservada i al damunt afegeix la meitat de la crema àcida.
Repeteix una altra vegada.
Reserva a la nevera durant 2 a 3 hores.
Decora amb la segona meitat de l'amarettini esmicolat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se