Copa de crema d'albercoc amb crema àcida

Ingredients

  • 4 cullerades d'aigua
  • 1 cullerada de sucre
  • 4 cullerades de destil·lat d'albercoc o licor
  • 500 grams d'albercocs, sense pinyol i tallats a
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 cullerades d'aigua
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 500 grams de crema, àcida
  • 4 cullerades de sucre en pols
  • 100 grams de galetes amarettini, esmicolades

4 racions

Elaboració

Remena l'aigua, el sucre i el licor d'albercoc fins que el sucre s'hagi dissolt i reserva.
Cuina a foc mitjà durant uns 15 minuts, els albercocs, el sucre, l'aigua i el suc de llimona i reserva.
Barreja bé, la crema àcida amb el sucre glaç.
Omple la meitat de les galetes amarettini en 4 copes, i ruixa amb l'aigua de licor.
Agrega la meitat de la crema d'albercoc, reservada i al damunt afegeix la meitat de la crema àcida.
Repeteix una altra vegada.
Reserva a la nevera durant 2 a 3 hores.
Decora amb la segona meitat de l'amarettini esmicolat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1251 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: