Flams de cranc reial

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer batem els ous junt amb la nata liquida
Seguidament afegim el gruyère i el cigolet picat
Ara afegim el cranc, que si ès fresc el bullirem amb aigua i sal i entreurem la carn
Si ja ès cuit, que ès pot comprar cuit, l´afegim tal cual
Afegim una mica de sal i pebre
Barregem be tot plegat i emplenem els recipients amb aquesta barreja que hem fet
Escalfem el forn a 180 graus i fem coure durant 25 mints
Deixem refredar una mica i anem per feina

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se