Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per 200 g de parmentier de moniato:

3 racions

Elaboració

Del parmentier de moniato:

Reduïm a crema en calent els moniatos junt amb la mantega trossejada.
Salpebrem la parmentier.

De la resta:

Netegem els bolets amb un drap humid.
En una paella, hi posem els bolets amb una mica d'oli i sal.
Els coem uns 10 minuts i quan han deixat anar l'aigua, els saltem uns 5 minuts.
Fem en una paella amb una mica d'oli els tres ous de guatlla fregits.

Per emplatar :

En un plat, hi posem un motlle rodó i d'uns 6 o 7 cm d'alçada.
Dins hi posem els tres tipus de bolets barrejats.
Desmotllem amb cura i sobre hi posem l'ou de guatlla fregit.. Hi posem per acompanyar la parmentier de moniato.
Ho adormem amb brots de soja. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se