Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla
Categoria:
Altres
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 g de Rovellons
- 200 g de Camagrocs
- 200 g de Rossinyols
- 3 Ous de guatlla
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Brots de soja
Per 200 g de parmentier de moniato:
- 150 g de moniatos escalivats i pelats
- 150 g de mantega
- Sal i pebre
3 racions
Elaboració
Del parmentier de moniato:
Reduïm a crema en calent els moniatos junt amb la mantega trossejada.
Salpebrem la parmentier.
De la resta:
Netegem els bolets amb un drap humid.
En una paella, hi posem els bolets amb una mica d'oli i sal.
Els coem uns 10 minuts i quan han deixat anar l'aigua, els saltem uns 5 minuts.
Fem en una paella amb una mica d'oli els tres ous de guatlla fregits.
Per emplatar :
En un plat, hi posem un motlle rodó i d'uns 6 o 7 cm d'alçada.
Dins hi posem els tres tipus de bolets barrejats.
Desmotllem amb cura i sobre hi posem l'ou de guatlla fregit.. Hi posem per acompanyar la parmentier de moniato.
Ho adormem amb brots de soja. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2896 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.