Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Rovellons
  • 200 g de Camagrocs
  • 200 g de Rossinyols
  • 3 Ous de guatlla
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Brots de soja

Per 200 g de parmentier de moniato:

  • 150 g de moniatos escalivats i pelats
  • 150 g de mantega
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

Del parmentier de moniato:

Reduïm a crema en calent els moniatos junt amb la mantega trossejada.
Salpebrem la parmentier.

De la resta:

Netegem els bolets amb un drap humid.
En una paella, hi posem els bolets amb una mica d'oli i sal.
Els coem uns 10 minuts i quan han deixat anar l'aigua, els saltem uns 5 minuts.
Fem en una paella amb una mica d'oli els tres ous de guatlla fregits.

Per emplatar :

En un plat, hi posem un motlle rodó i d'uns 6 o 7 cm d'alçada.
Dins hi posem els tres tipus de bolets barrejats.
Desmotllem amb cura i sobre hi posem l'ou de guatlla fregit.. Hi posem per acompanyar la parmentier de moniato.
Ho adormem amb brots de soja. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla

Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato amb ou de guatlla.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!