Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Rovellons
  • 200 g de Camagrocs
  • 200 g de Rossinyols
  • 3 Ous de guatlla
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Brots de soja

Per 200 g de parmentier de moniato:

  • 150 g de moniatos escalivats i pelats
  • 150 g de mantega
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

Del parmentier de moniato:

Reduïm a crema en calent els moniatos junt amb la mantega trossejada.
Salpebrem la parmentier.

De la resta:

Netegem els bolets amb un drap humid.
En una paella, hi posem els bolets amb una mica d'oli i sal.
Els coem uns 10 minuts i quan han deixat anar l'aigua, els saltem uns 5 minuts.
Fem en una paella amb una mica d'oli els tres ous de guatlla fregits.

Per emplatar :

En un plat, hi posem un motlle rodó i d'uns 6 o 7 cm d'alçada.
Dins hi posem els tres tipus de bolets barrejats.
Desmotllem amb cura i sobre hi posem l'ou de guatlla fregit.. Hi posem per acompanyar la parmentier de moniato.
Ho adormem amb brots de soja. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla

Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato amb ou de guatlla.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: