Galetes d'avellana

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Piquem les avellanes, no massa fines, ja que ens agradarà trobar-ne els trossets.
Pugem les sis clares a punt de neu.
A banda barregem els rovells amb el sucre fins que quedin ben escumosos.
Barrejar-ho amb cura i afegir a poc a poc la farina. Al final de tot posar-hi les avellanes picades.
Tindrem el forn preescalfat a 180º. Posarem una culleradeta de la massa per formar una galeta, prou separades perquè no s'enganxin en coure's. Es couen en molt poc temps, uns 3 minuts.
Abans de treure-les de la safata deixar-les refredar una mica.
Si volem podem fondre una rajola de xocolata de cobertura i banyar-ne unes quantes.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se