Xai al forn amb pebrots i patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Preparació dels ingredients:

Rentem els pebrots i els tallem en trossos llargs.
Els eixuguem bé amb un drap de cuina.
Rentem les patates i sense pelar-les les tallem per la meitat.
Preescalfem el forn a 220º.
Agafem una safata de forn i hi posem el xai amb la resta
Salpebrem el xai i la resta d'ingredients i hi tirem un polsim de comí.
Ho regem amb oli d'oliva.

Cocció al forn:

Posem al forn la safata.
Deixem coure uns 10 minuts a 220º.
Baixem el forn a 200º i ho deixem coure uns 40 minuts més.
Durant la cocció, ho anem girant tot molt sovint.
De tant en tant mirem si cal afegir-hi una mica d'aigua,
en funció procedim. No poc quedar ressec.

Per emplatar:

En un plat hi posem el xai i entremig els trossos de pebrot
i les mitges patates.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se