Xai al forn amb pebrots i patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 o 8 Talls de xai barrejat (costelles, mitjanes, cuixa, coll,...)
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 Pebrot verd
  • 4 Patates petites
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva
  • Comí
  • Una mica d'aigua (si cal)

2 racions

Elaboració

Preparació dels ingredients:

Rentem els pebrots i els tallem en trossos llargs.
Els eixuguem bé amb un drap de cuina.
Rentem les patates i sense pelar-les les tallem per la meitat.
Preescalfem el forn a 220º.
Agafem una safata de forn i hi posem el xai amb la resta
Salpebrem el xai i la resta d'ingredients i hi tirem un polsim de comí.
Ho regem amb oli d'oliva.

Cocció al forn:

Posem al forn la safata.
Deixem coure uns 10 minuts a 220º.
Baixem el forn a 200º i ho deixem coure uns 40 minuts més.
Durant la cocció, ho anem girant tot molt sovint.
De tant en tant mirem si cal afegir-hi una mica d'aigua,
en funció procedim. No poc quedar ressec.

Per emplatar:

En un plat hi posem el xai i entremig els trossos de pebrot
i les mitges patates.

1h


Recepta de cuina de Xai al forn amb pebrots i patates

Xai al forn amb pebrots i patates.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Xai al forn amb pebrots i patates

Xai al forn amb pebrots i patates.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Xai al forn amb pebrots i patates

Xai al forn amb pebrots i patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: