Arròs a la cassola amb espàrrecs, bolets i cargols

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàl·lica
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
una batedora elèctrica
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, una fulla de llorer, un polsim de sal i una branca de farigola, bullim els cargols fins que veiem que ja estan cuits, i els reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, el pebrot verd picolat, les gírgoles tallades en juliana i els espàrrecs verds tallats en trossos menuts i quan tot plegat ja esta ben fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, una copa de vermut i una copa de moscatell, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim l'arròs juntament amb dues cullerades de picada, i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim els cargols, i tres cullerots de brou de pollastre, i fem que arrenqui el bull, tot remenant amb l'espàtula de fusta, corregim de sal, i deixem que vagi coent-se i si cal, afegim més brou, fins que l'arròs estigui gairebé cuit, i llavors el fiquem en el forn a 180º, fins que estigui cuit al nostre gust, i ja el podrem treure del forn, el deixarem reposar damunt uns estalvis tapat amb un drap, i seguidament ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se