Macarrons a la crema de fuagràs gratinats amb pedrers d'ànec i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular refractaria
Uns estalvis
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega bullim els macarrons fins que estiguin cuits al "dente", i un cop cuits, els escorrem i els reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem les gírgoles tallades en juliana, i els pedrers d'ànec tallats en làmines
uns tres minuts, i ho reservem.
Seguidament, en la mateixa cassola que hem cuit els macarrons, fiquem un raig d'oli i sofregim la ceba picolada, i quan ja està fregida, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un cullerot d'aigua de bullir els macarrons.
A part, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i un cop fet, en fiquem 400 grams amb un raig de nata líquida en el pot de la batedora, i ho batem fins que tenim una crema fina, i tot seguit l'afegim a la cassola amb el sofregit, afegim els macarrons, els bolets i els pedrers i ho remenem tot ben remenat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i seguidament, ho repartim per tota la safata refractària, ho espolsem amb força formatge Idiazabal, i ho fiquem a gratinar en el forn a 180º, fins que el formatge ja estigui ben daurat, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se