Galeres flamejades
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Tapes
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 32 galeres grans ( si pot ser, que siguin ovades )
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Sis alls pelats
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer de tot, en el pot de la batedora, posem: els alls, el julivert, i força oli d'oliva, i amb l'ajut de la batedora elèctrica, fem una picada d'all i julivert.
A part, en una paellera amb oli d'oliva, posem les galeres salpebrades, i les saltem lleugerament. Tot seguit, les reguem amb conyac, i les flamegem. Després, les reguem amb força picada, les deixem un parell de minuts, i les posem en una safata per servir-les.
Amb tot el suc que han deixat a la paella, donem unes voltes perque lligui com una salsa, i ho aboquem pel damunt les galeres, en el moment de servir-ho a taula.
														
 40min
  40min 
Notes
En aquesta època de l'any, en tota la Costa Daurada, es potencia molt, la cuina de la galera.
Sobretot a Cambrils, tots els restaurants s'apunten a les jornades de la galera.
També cal remarcar, que no és una menja precisament "ecomòmica", peró si, molt gustosa.
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels aperitius
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2555 visites.
 2555 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Amanida
 Amanida Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns Altres
 Altres Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram