Galeres flamejades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 32 galeres grans ( si pot ser, que siguin ovades )
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Conyac
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Sis alls pelats

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en el pot de la batedora, posem: els alls, el julivert, i força oli d'oliva, i amb l'ajut de la batedora elèctrica, fem una picada d'all i julivert.
A part, en una paellera amb oli d'oliva, posem les galeres salpebrades, i les saltem lleugerament. Tot seguit, les reguem amb conyac, i les flamegem. Després, les reguem amb força picada, les deixem un parell de minuts, i les posem en una safata per servir-les.
Amb tot el suc que han deixat a la paella, donem unes voltes perque lligui com una salsa, i ho aboquem pel damunt les galeres, en el moment de servir-ho a taula.

40min

Notes

En aquesta època de l'any, en tota la Costa Daurada, es potencia molt, la cuina de la galera.
Sobretot a Cambrils, tots els restaurants s'apunten a les jornades de la galera.
També cal remarcar, que no és una menja precisament "ecomòmica", peró si, molt gustosa.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: