Amanida de pebrots amb bonítol fresc
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr de bonítol
- 3 pebrots
- 1 ceba
- Unes fulles d'enciam variat
- Oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre de xerès
- Sal
- Pebre
Elaboració
Preescalfem el forn a 200 º.
Rentem els pebrots, els untem amb oli, els assaonem i emboliquem en paper de forn. Els deixem rostir uns 40 minuts a 180º.
Traiem els pebrots del forn i els deixem temperar tapats i reservem el suc de la cocció. Els pelem, els netegem i els tallem a tires.
Filtrem el suc que havíem reservat i ho barregem amb la ceba tendra neta i picada i el vinagre. El passem per la batedora, afegint a poc a poc, quatre cullerades d'oli, fins que emulsioni.
Netegem i rentem el bonítol. Tallem el peix a daus, el salpebrem, i ho daurem amb una mica d'oli dos minuts per cada costat.
El servim amb els pebrots, les fulles d'enciam rentada, i la vinagreta de ceba tendra.
Comparteix aquesta recepta: