Amanida de pebrots amb bonítol fresc

Ingredients

  • 200 gr de bonítol
  • 3 pebrots
  • 1 ceba
  • Unes fulles d'enciam variat
  • Oli d'oliva
  • 1 cullerada de vinagre de xerès
  • Sal
  • Pebre

6 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200 º.
Rentem els pebrots, els untem amb oli, els assaonem i emboliquem en paper de forn. Els deixem rostir uns 40 minuts a 180º.
Traiem els pebrots del forn i els deixem temperar tapats i reservem el suc de la cocció. Els pelem, els netegem i els tallem a tires.
Filtrem el suc que havíem reservat i ho barregem amb la ceba tendra neta i picada i el vinagre. El passem per la batedora, afegint a poc a poc, quatre cullerades d'oli, fins que emulsioni.
Netegem i rentem el bonítol. Tallem el peix a daus, el salpebrem, i ho daurem amb una mica d'oli dos minuts per cada costat.
El servim amb els pebrots, les fulles d'enciam rentada, i la vinagreta de ceba tendra.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: