Coca de pasta de full amb taronja confitada picolada, i panses de Corint

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un cassó mitja
Un pinzell
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitja

Elaboració

Primerament, prees-calfem el forn a 180º, i tot seguit espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró, estirem la pasta de full, la punxem, i la tallem a 50 centímetres de llarg per 30 d'ample, i la fiquem damunt la placa del forn amb un full de paper sulfurat a sota.
Seguidament, pintem la pasta de full, amb els ous batuts, i tot seguit escampem la taronja picolada, per tota la superfície de
la coca.
A part, en un cassó posem aigua a bullir, i quan arrenqui el bull, escaldem les panses uns tres minuts, les escorrem i les repartim pel damunt de tota la superfície de la coca al damunt de la taronja, ho espolsem amb sucre, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja esta ben daurada, tot seguit, la retirem del forn, i encara calenta, la pintem amb la gelatina de poma desfeta amb una mica d'aigua, i la deixem refredar damunt la safata amb blonda, i passada una estona, ja la podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se