Coca de pasta de full amb cireres
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full congelada
- Farina
- Mig quilo de cireres naturals
- Sucre
- Tres ous batuts
4 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una safata de cartró amb blonda
Una placa pel forn
Un estri per treure els pinyols de les cireres
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, amb l'estri per treure pinyols, buidem les cireres i les reservem.
Seguidament, espolsem farina pel damunt el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full amb el corró,i la punxem amb l'altre corró, la pintem amb l'ou batut, i repartim les cireres pel damunt, i les espolsem amb força sucre i les enfornem a 180º, fins que la pasta de full és ben daurada.
Tot seguit, la fiquem en la safata de cartró, i ja la podem servir a taula.
1h 10min
Notes
Si no és temps de cireres naturals, sempre ho podem fer amb cireres confitades
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2722 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.