Coca de pasta de full amb cireres

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full congelada
  • Farina
  • Mig quilo de cireres naturals
  • Sucre
  • Tres ous batuts

4 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una safata de cartró amb blonda
Una placa pel forn
Un estri per treure els pinyols de les cireres
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, amb l'estri per treure pinyols, buidem les cireres i les reservem.
Seguidament, espolsem farina pel damunt el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full amb el corró,i la punxem amb l'altre corró, la pintem amb l'ou batut, i repartim les cireres pel damunt, i les espolsem amb força sucre i les enfornem a 180º, fins que la pasta de full és ben daurada.
Tot seguit, la fiquem en la safata de cartró, i ja la podem servir a taula.

1h 10min

Notes

Si no és temps de cireres naturals, sempre ho podem fer amb cireres confitades


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: