Bandes de pasta de full amb escalivada i botifarra negra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • Farina
  • 36 rodelles de botifarra negra de perol, de mig dit de gruix
  • Oli d'oliva del primer raig

6 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb paper sulfuritzar
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un setrill

Elaboració

Primerament, espolsem amb farina el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full, i tot seguit la punxem amb l'altre corró.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet, tallem sis bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les enfornem a 180 fins que són daurades.
Tot seguit, omplim les bandes amb l'escalivada picolada, i cobrim cada banda amb sis rodelles de botifarra negra, i les fiquem dos minuts en el forn i les traiem.
Seguidament, les reguem amb oli d'oliva del primer raig amb el setrill, i les fiquem a la safata de cartró ben posades, i ja ho podrem treure a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1266 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: