Xips de col-Kale amb formatge a la graella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Xips de Kale:

Formatge per coure a la barbacoa:

Crema fresca a les herbes:

4 racions

Elaboració

Xips de col-Kale:

Barreja la col-Kale amb crema de cuinar, el curri i la sal i col·loca a la safata de forn.

Formatge de barbacoa a la brasa:

Condimenta el formatge.
Passa el formatge en l'ou, i després en el pa ratllat, pots barrejar en el pa ratllat, llavors de sèsam, llavors de rosella o llavors de llinosa, agrega a la safata, i escampa la crema de cuinar pel damunt.
Enforna la safata en el forn preescalfat a 180 graus i cuina durant 15 a 20 minuts.

Crema fresca d'herbes:

Barreja tots els ingredients.
Retira la safata del forn, col·loca per sobre les llunes de llimona, reparteix la crema d'herbes i ruixa amb suc de llimona.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se