Xips de col-Kale amb formatge a la graella

Categoria:
Recepta per
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

Xips de Kale:

  • 500 grams de col-Kale, en trossos de la mida d'un mos
  • 2 a 3 cullerades de crema
  • 1 cullerada de curri
  • Sal.

Formatge per coure a la barbacoa:

  • 3 formatges suísos, per coure a la graella, tallat en cubs
  • Sal i pebre
  • 1 ou, batut
  • 100 grams de pa ratllat
  • 2 a 3 cullerades de sèsam, llavor de rosella o de llinosa
  • Crema de cuinar, per escampar, pel damunt.

Crema fresca a les herbes:

  • 180 grams de crema fresca
  • 1 grapat d'herbes, per exemple, bàlsam de llimona i alfàbrega
  • Sal i pebre
  • 1 llimona tallada a llunes.

4 racions

Elaboració

Xips de col-Kale:

Barreja la col-Kale amb crema de cuinar, el curri i la sal i col·loca a la safata de forn.

Formatge de barbacoa a la brasa:

Condimenta el formatge.
Passa el formatge en l'ou, i després en el pa ratllat, pots barrejar en el pa ratllat, llavors de sèsam, llavors de rosella o llavors de llinosa, agrega a la safata, i escampa la crema de cuinar pel damunt.
Enforna la safata en el forn preescalfat a 180 graus i cuina durant 15 a 20 minuts.

Crema fresca d'herbes:

Barreja tots els ingredients.
Retira la safata del forn, col·loca per sobre les llunes de llimona, reparteix la crema d'herbes i ruixa amb suc de llimona.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

344 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!