Galetes de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

24 racions

Elaboració

Passar els dos tipus de, farina per un tamís i barrejar-les amb la mantega tallada a trossets, afegir el sucre i l'ou; pastar-lleugerament fins a obtenir una pasta lleugera i deixar-la en la nevera
durant trenta minuts.
Estirar-la amb el corró sobre el marbre enfarinat, fins a deixar-d'un centímetre de gruix i amb un tallapastes, formar les galetes.
Posar-les en una placa de forn i coure-les a forn mig, durant quinze minuts (aprox) han de daurar-se lleugerament.
Fondre la xocolata trossejada, al bany maria, i cobrir una cara de les galetes.
Deixar refredar fins que la xocolata s'hagi enduri

Notes

Sortiran (aprox) de 30 a 35 galetes, i el temps de cocció dependrá del forn si ès electric o de gas


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se