Mandonguilles amb salsa de tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol barregem molt bé les carns picades. Aquesta barreja la fem amb una mica d'all i julivert ben picats. Ho salpebrem. Afegim a la barreja l’ou quasi sense batre amb una mica de pa ratllat.
Es van formant petites boletes que s’enfarinen formant les mandonguilles.
En una cassola amb oli, fregim les mandonguilles, les traiem i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba ben trinxada. Al cap d'uns 5 minuts, hi posem el tomàquet triturat, es cou tot uns 5 minuts, es sala lleugerament i s’hi posa una mica de brou. Deixem fer el xup-xup uns 10 minuts, 5 minuts abans hi tirem els pèssols, i ja podem servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se