Arròs amb fruites

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l'arròs casimir:

Per a la salsa:

Per a l'arròs:

4 racions

Elaboració

Per l'arròs:

Posa la doble quantitat d'aigua, una mica de sal i l'arròs rentat en una cassola i cuina a foc lent durant uns 20 a 25 minuts o fins que estigui al dente.
Mentrestant, talla el plàtan pelat a rodanxes, i les rodanxes a cubs petits.
Talla també a cubs petits, els préssecs i la pinya.
Aboca les cireres del got i deixa escórrer.
Salta les fruites i les ametlles en una paella amb una mica de mantega, retira i mantén en un lloc calent.

Per a la salsa de curri:

Fon la mantega en un cassó, agrega la farina, barreja bé i deixa que prengui una mica de color, sense parar de remenar.
Afegeix el brou de carn i porta a ebullició, remenant constantment.
A continuació, agrega la llet i torna a coure a foc lent uns 15 minuts més.
Agrega el curri a la salsa, assaona amb la sal, el pebre, la nou moscada i la crema agra.
Sala i pebre la carn tallada a tires, fregeix per tandes, en una paella amb la resta de la mantega.
Retira la carn de la paella, incorpora a la salsa i deixa sofregir uns minuts més fins que la carn estigui amb un lleuger color daurat.
Finalment, agrega les fruites i les ametlles a la salsa.
Disposa l'arròs en un plat amb la carn i la salsa i serveix immediatament.

Notes

Amb aquesta delicadesa, aportes varietat a la taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se