Strudel de bròquil

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Neteja el bròquil i talla a petites floretes.
Cuina les floretes del bròquil en aigua bullent durant uns 5 minuts.
A continuació, aboca les floretes de bròquil, breument en aigua freda.
Estén la pasta sobre la superfície de treball, i reparteix uniformement, el bròquil, els cubs de pernil i el formatge ratllat.
Amaneix bé amb el pebre, l'alfàbrega i l'orenga, escampa'n pel damunt de la barreja anterior.
Enrotlla amb cura la massa.
Bat un ou i pinzella per complet tot l'estrudel.
Introdueix l'estrudel al centre del forn preescalfat a 180 graus, da'l i baix i cuina durant uns 18 a 20 minuts.
Serveix l'estrudel de bròquil, mentre encara estigui calent.

Notes

Un strudel de bròquil preparat ràpidament amb pernil i formatge.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se