Cassola d’ou, crema de bolets i estragó
Ingredients
- 400 grams de barreja de bolets frescos silvestres
- 3 escalunyes picades
- 500 ml de Crema de cuina, (15%)
- 1 culleradeta d'estragó fresc
- 8 ous
- 2 culleradetes d'all picat
- 1 cullerada de pebrots d'espelta
Elaboració
Preescalfa el forn a 190 graus.
En una paella gran, fon una mica de mantega a foc mitjà.
Talla els bolets a làmines.
Reserva'n algun per la decoració.
Salta els bolets de 4 a 5 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix les escalunyes i els alls.
Continua la cocció d'1 a 2 minuts més.
Afegeix la crema i l'estragó, i agita bé.
Porta a ebullició a foc mitjà, i cuina a foc lent durant 2 o 3 minuts.
Assaona amb sal i pebre, al gust.
Divideix la preparació entre quatre cassoletes.
Trenca 2 ous a cada cassola.
Decora, amb els bolets en lamines reservats.
Enforna durant uns 10 a 12 minuts, o fins que les clares d'ou estiguin fermes.
Si vols, espolsa amb pebre d'espelta abans de servir.
Serveix la cassola, de seguida acompanyada d'una barra de pa ben cruixent
Notes
Si no tens bolets frescos silvestres, pots fer servir xampinyons i altres bolets de cultiu.
Comparteix aquesta recepta: