Cassola d’ou, crema de bolets i estragó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 190 graus.
En una paella gran, fon una mica de mantega a foc mitjà.
Talla els bolets a làmines.
Reserva'n algun per la decoració.
Salta els bolets de 4 a 5 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix les escalunyes i els alls.
Continua la cocció d'1 a 2 minuts més.
Afegeix la crema i l'estragó, i agita bé.
Porta a ebullició a foc mitjà, i cuina a foc lent durant 2 o 3 minuts.
Assaona amb sal i pebre, al gust.
Divideix la preparació entre quatre cassoletes.
Trenca 2 ous a cada cassola.
Decora, amb els bolets en lamines reservats.
Enforna durant uns 10 a 12 minuts, o fins que les clares d'ou estiguin fermes.
Si vols, espolsa amb pebre d'espelta abans de servir.
Serveix la cassola, de seguida acompanyada d'una barra de pa ben cruixent

Notes

Si no tens bolets frescos silvestres, pots fer servir xampinyons i altres bolets de cultiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se