Cassola d’ou, crema de bolets i estragó
Ingredients
- 400 grams de barreja de bolets frescos silvestres
- 3 escalunyes picades
- 500 ml de Crema de cuina, (15%)
- 1 culleradeta d'estragó fresc
- 8 ous
- 2 culleradetes d'all picat
- 1 cullerada de pebrots d'espelta
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 190 graus.
En una paella gran, fon una mica de mantega a foc mitjà.
Talla els bolets a làmines.
Reserva'n algun per la decoració.
Salta els bolets de 4 a 5 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix les escalunyes i els alls.
Continua la cocció d'1 a 2 minuts més.
Afegeix la crema i l'estragó, i agita bé.
Porta a ebullició a foc mitjà, i cuina a foc lent durant 2 o 3 minuts.
Assaona amb sal i pebre, al gust.
Divideix la preparació entre quatre cassoletes.
Trenca 2 ous a cada cassola.
Decora, amb els bolets en lamines reservats.
Enforna durant uns 10 a 12 minuts, o fins que les clares d'ou estiguin fermes.
Si vols, espolsa amb pebre d'espelta abans de servir.
Serveix la cassola, de seguida acompanyada d'una barra de pa ben cruixent
Notes
Si no tens bolets frescos silvestres, pots fer servir xampinyons i altres bolets de cultiu.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1025 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c