Melmelada de nespres

Aquesta recepta me la va explicar el Sr. Jaume Enric d'Arbúcies, en pau descansi. Originàriament era amb carbassa de cabell d'àngel però es pot adaptar per a qualsevol tipus de fruita.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

15 racions

Elaboració

En un cassó gran hi posem tots els ingredients; les nespres per meitats i la llimona en 8 talls i es posa a coure a foc baix fins que només quedin dos dits d'aigua.
Es passa per la batedora (ha de quedar una consistència de melmelada). La posarem ens pots de vidre i si volem que es conservi duran mesos bullirem els pots a bany maria durant 1/2 hora.

1h 30min

Notes

Sobre una torradeta de nous i panses és exquisida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se