Melmelada de nespres

Aquesta recepta me la va explicar el Sr. Jaume Enric d'Arbúcies, en pau descansi. Originàriament era amb carbassa de cabell d'àngel però es pot adaptar per a qualsevol tipus de fruita.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1kg de nespres pelades i sense pinyol
  • 1/2 kg de sucre
  • 1 llimona sencera
  • 1/2 branquilló de canyella
  • 2 litres d'aigua mineral

15 racions

Elaboració

En un cassó gran hi posem tots els ingredients; les nespres per meitats i la llimona en 8 talls i es posa a coure a foc baix fins que només quedin dos dits d'aigua.
Es passa per la batedora (ha de quedar una consistència de melmelada). La posarem ens pots de vidre i si volem que es conservi duran mesos bullirem els pots a bany maria durant 1/2 hora.

1h 30min

Notes

Sobre una torradeta de nous i panses és exquisida.


Recepta de cuina de Melmelada de nespres

Posar tots els ingredients en un cassó gran

Recepta de cuina de Melmelada de nespres

Ha de coure fins que quedin només dos dits d'aigua

Recepta de cuina de Melmelada de nespres

Posar la melmalada en pots de vidre preferiblement petits

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: