Bunyols de bròquil amb pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre de mida gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una cassola fonda i ampla
Una escorredora
Una cassola fonda de mida gran
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en posem aigua i sal a la cassola, juntament amb el bròquil net i tallat en botons mitjans, i un manat de julivert, i deixem que cogui fins que veiem que ja esta ben cuit.
Seguidament, l'escorrem i el reservem.
A part, en un bol de vidre gran, posem: farina, un sobre de llevat, i l'aigua necessària per fer la pasta per fer els bunyols.
Tot seguit, hi afegim un polsim e sal, el bròquil i els tacs de pernil, i ho barregem tot plegat, fins que tenim una pasta fina i homogènia.
Seguidament, posem oli de gira-sol en quantitat, i quan és calent, anem agafant cullerades de la pasta, i ho fregim fins que veiem que els bunyols són ben daurats, els posem en una safata plana amb un paper cuina, i ja els tenim llestos per servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se